Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Ajánló

 

Kedves Olvasó! 

Mindannyiunkban felmerül időnként a kérdés, hogyan tarthatnánk magunkat formában, hogyan őrizhetnénk meg fiatalos megjelenésünket, bőrünk szépségét. 
Szépészeti-bőrgyógyászati praxisunk, saját tapasztalataim alapján szeretnék segítséget nyújtani ebben. Nem száraz, tényszerű leírás, hanem a saját magamon elvégzett kezelések, tapasztalatok alapján.

Mit tegyünk, ha bőrünk mitesszerek, pattanások képződésére hajlamos? Vagy egyszerűen csak fénye vesztett, sápadt, fáradtnak tűnik? Én a mikrodermabrázió áldásos hatásában bízom, rendszeres kezeléssel fájdalommentesen tisztítható az arc- és dekoltázs bőre, hetente, kéthetente szoktam végeztetni. Időnként persze erőteljesebb bőrmegújításhoz is folyamodom, melyet dermarollerrel végzünk, az apró tűszúrások nem is tűnnek szúrásnak, inkább csak csipkedés, és az eredmény hosszútávú, mert a bőr belülről újul meg.

És ha ráadásul még pigmentfoltok is megjelennek a nyár végére arcbőrünkön? 
Szintén segít a mikrodermabrázió, de ezt kombináljuk villanófényes kezeléssel, és persze rendszeres fényvédőkrém használattal. 

Az utóbbi pár napban többet ettünk a kelleténél és észrevettünk pár zsírpárnácskát a has-derék területén? 
Ultrahangos zsírbontással ezeket a kisebb zsírpárnákat gyorsan lefaraghatjuk, és nem is fáj! 

Sajnálatos módon erős mimikai ráncokkal bírunk? Akaratlanul is ráncoljuk homlokunkat, szemkörnyékünket a stresszel terhelt rohanó világban? Érdemes még a ráncok berögzülése, a bőr megtöretése előtt botox kezelést alkalmazni, ezzel késleltetjük a ráncok mélyülését. 

Párom hajhullása már aggasztóvá kezdett válni, ugye ez férfiismerőseink körében milyen gyakori? Igaz, hogy hormonálisan determinált, de próbáljuk megfékezni, szinten tartani. Ez mezoterápiás hajkezeléssel megoldható, először hetente, majd havi egyszer végezzük, és az eredmény fenntartható. 

Kinek nem jelent problémát a szőrtüszőgyulladás és a szőrbenövés? Hosszú távú megoldást nekünk a villanófényes kezelés hozott, mert ha nincs szőr, az ezzel kapcsolatos problémák sem jelentkezhetnek.

És végül ejtsünk pár szót az anyajegyekről is. Mivel a családban mindenkinek sok anyajegye van, nálunk rendszeres az anyajegyek ellenőrzése, és a magas faktorszámú fényvédő használata. Higgyék el, ha esetleg anyajegy eltávolításra kerül a sor, az nem a világvége, és szinte semmilyen kellemetlenséget nem jelent. Jobb egy apró heggel megelőzni a bajt!