Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Botox kezelés

Budapesten és Székesfehérváron is elérhető!

Botox kezelés ráncok, fokozott izzadás ellen 

A Botox (botulinum toxin) egy olyan fehérje, amely kis dózisban a fokozott izomtónus és a nem akaratlagos izom összehúzódást gátolja. A korábban arcidegbénulás és kancsalság esetén alkalmazott botulinum toxin kozmetikai célú felhasználását 2002-ben engedélyezték az Egyesült Államokban. Jelenleg a botox injekció a leggyakrabban használt szépészeti beavatkozás az USA-ban. Hatásmechanizmusa révén arcfiatalításra, ráncok kezelésére kiválóan alkalmas, és széles körben használatos szerte a világban. Az USA-ban a leggyakrabban alkalmazott fiatalító eljárás, több mint 2 millióan élnek ezzel a lehetőséggel. A botoxot injekciós technikával a bőr alá, azon izmokhoz juttatjuk el, amelyek a mimikai ráncok kialakulásáért felelősek. Ennek hatására az ideg-izom közötti ingerület átvitel gátlódik, az izomműködés gyengül és a ránc elsimul. 
Botox segítségével kezelhető területek: homlok, szemöldökök közötti régió, szem körüli ráncok. 
Az arcfiatalítás mellett kiválóan alkalmazható fokozott hónalji izzadás kezelésére is. 

A kezelésről általánosságban: 

A kezelés viszonylag rövid ideig tart (kezelt területtől függően 5-10 perc), minimális fájdalommal jár, nem jelent munkából való kiesést. Alkalmazása gyakorlatot és szakértelmet igényel. Hatása kb. 2-3 nap múlva jelentkezik, de a hatás maximumát később (10 nap-4 hét múlva) éri el. Tartóssága ránckezelés esetén kb. 3-4 hónap, hónalji izzadás kezelése esetén hosszabb, akár 8-9 hónap, mely ismétlés után hosszabb idő is lehet. Az eljárást ismételhető. 

Kinek ajánlott a botox kezelés? 

A botox ideális megoldás, ha műtét nélkül szeretnénk homlok, szem körüli és szemöldökök közötti ráncainktól megszabadulni, ill. ha külsőleges kezelésekre nem reagáló, fokozott hónalji verejtékezéstől szenvedünk. 

Mikor nem ajánlott a botox kezelés? 

Terhesség, szoptatás alatt, gyulladt, beteg bőrön, izomműködési, ideggyógyászati betegségek esetén, ill. ismert túlérzékenység esetén. 

A ránckezelés

A kezelés lényege, hogy azokat az izmokat blokkoljuk, melyek a ráncok kiváltásáért felelősek, az izom ellazulása után a ránc kisimul, de megfelelő kezelés mellett nem marad természetellenesen mimikaszegény az arc. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kezelés menete: 

A kezelendő bőrfelületet lefertőtlenítjük, majd egy nagyon vékony tűvel a bőr alá juttatjuk a botoxot. A kezeléssel járó fájdalom minimális, érzéstelenítés általában nem szükséges. 

A kezelés után előforduló reakciók: 

A botox kezelés után ritkán előfordulhat minimális bőrpír, érzékenység, véraláfutás, de ezek a tünetek rövid időn belül eltűnnek. 

A kezelés utáni teendők, tudnivalók: 

  • Fontos, hogy a kezelést követően 4 órán keresztül tilos a kezelt területre ráfeküdni, hajladozni, túlzott meleg, ill. hideghatásnak, közvetlen napfénynek kitenni. 
  • Az eredmény a kezelést követő 2-3. napon már látható, a végleges eredmény eléréséhez azonban kb. 10 napra van szükség. 
  • A kezelés 3 havonta ismételhető. 

Ráncfeltöltés vagy botox?

Általános szabály, hogy az arc felső harmadának ráncai inkább a botox, míg az alsó 2/3 ráncai ráncfeltöltéssel korrigálhatók jobban, de a homlok és szemöldök közti ráncok a két kezelés kombinációjával még tökéletesebben távolíthatók el. Ilyenkor botox-kezeléssel célszerű indítani, majd pár hét elteltével, látva az eredményt, a megmaradt ráncok feltöltéssel tüntethetők el. 
Célunk, hogy az arc harmonikus megjelenését megőrizve a felső arcfélen izom lazítást, kisimulást érjünk el, míg az alsó részen ún „lifting hatást”, ill. szükség esetén térfogatpótlást. 

Veszélyes a botox kezelés? 

Amennyiben szakember végzi a kezelést, valamint megfelelő anyaggal dolgozik, a botox nem hordoz nagyobb rizikót magában, mint bármilyen más rutin szépészeti beavatkozás. 

Különleges ajánlat: Ráncelleni-botox kezelés, 
A kezelés ára: 30000 Ft-tól 

További információ: www.rancok.hu

Túlzott hónalji verejtékezés kezelése

A túlzott izzadás megszüntetésére a botox verejtékmirigyeket stimuláló ideg bénító hatását használjuk ki. 

Kinek ajánlott? 

A túlzott izzadás kezelése ideális megoldás mindazoknak, akiket zavar a verejtékezés akár a nyári napokon, akár a stresszes helyzetekben, vagy szervezetük izzadást termelő mirigyei - függetlenül az időjárástól stb. - fokozott aktivitást mutatnak a többi emberhez képest. 

 

 

A kezelés előtt: 

A kezelés előtt fel kell deríteni, hogy áll-e valamilyen belszervi betegség, pl. pajzsmirigy betegség a kóros izzadás hátterében, ilyen esetekben természetesen ennek kezelése szükséges. 
A kezelés nem végezhető gyulladt, beteg bőrfelületen. 

A túlzott izzadás kezelése: 

A hónalj kezelése a verejtékezés fokának felmérése után a ránckezeléssel megegyezően zajlik. 

Kezelés utáni teendők: 

  • A kezelést követő 24 órában vigyázzunk a kezelt testfelületre, ne púderezzük, ne vigyünk fel dezodort! Ezt követően a megszokott módon tisztálkodhat a páciens. 
  • A kezelés eredménye a páciensek 80%-ában már 1 hét után jelentkezik. 
  • A verejtékezés csökkenésének mértéke vizsgálatok szerint 50-80%-os és ez hónapokig fennmarad. 

Felejtse el az izzadást! 

Különleges ajánlat: Izzadásgátló hónalj-botox kezelés, 
A kezelés ára: 89000 Ft-tól

Bejelentkezés

Telefon: 06-70/597-8111 
E-mail: borgyogyasz@gmail.com