Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Kozmetika Budapest

ÚJ SZOLGÁLTATÁS! 
Kozmetikai kezelések
budapesti kozmetika

Kozmetika- szépségszalon címe:
Budapest XI.kerület Kaptárkő utca 12. (Kaptárkő és Rétköz utca sarkán) Széll Kálmán tértől csupán 18 perc a 139-es autóbusszal
Bejelentkezés: 06-70/597-8111 Bőrgyógyászat, Szépészet - Gazdagréti Centrum nagyobb térképen való megjelenítése
Térképes útvonaltervezés >>>>
Arctisztítás
arctisztítás budapesti kozmetikában

Az arctisztításnak napjainkban igen nagy jelentősége van. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik. Az egészséges, ápolt bőrhöz nélkülözhetetlen a bőr rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása. A kezelések során a meglévő aknékat, mitesszereket eltávolítjuk, és megakadályozzuk az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulását. A kezelés után a bőr üde, friss, életteli lesz.
Tini bőrápolás
A tizenévesek körében gyakran alakul ki hormonális zavar, ami a bőr átmeneti zsírosságához vezethet. Ilyenkor érdemes rendszeresen kitisztíttatni az arcbőrt. Odafigyeléssel, és a kozmetikus tanácsait betartva, szinten tudjuk tartani a bőr megfelelő állapotát.

     Férfi kozmetikaManapság a férfiak is egyre többet törődnek megjelenésükkel. Bőrük ápolása fontos szempont lehet a mindennapi megjelenésben, fiatalságuk megőrzésében.

 

 

 

 

Szempillafestés, Szemöldökfestés

Ma már ugyanúgy festethetjük szemöldökünket és szempillánkat, mint a hajunkat. A szemöldök festése, kiemelése keretet ad az arcnak. Egy szép ívű és formájú szemöldök képes teljesen megváltoztatni az arcvonásokat. A szempillafestés tökéletes megoldás azoknak, akik nem szeretnek reggelente sminkeléssel bíbelődni, de szép fekete szempillákra vágynak. A szempilla festése élénkebbé teszi és kiemeli a tekintet. Az eljárás fájdalommentes, és csupán 10-15 percig tart. Hatása 3-4 hétig tartós marad. A festék hosszantartó színt biztosít szemöldökünknek és szempilláinknak. A modern festékek szakszerű alkalmazása nem károsítja a szempillákat, vagy a szőrszálakat, így bátran lehet őket használni. A haj színéhez leginkább illő szín a megfelelő választás.

    Tartós szempilla hosszabbítás (3D műszempilla)

3D műszempilla
A pillákat szálanként, egy speciális ragasztóval illesztjük saját szempilláihoz. A felragasztott szálak vastagsága a természetes szempillákkal egyező, vagy vastagabb szálú is lehet.
A 3D műszempilla viselete kényelmes, súlytalan, egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, dúsítja, kiemeli és követi annak ívét. Használata során a saját szempilla nem sérül, nem törik le. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimális.
A műszempillákat egyesével, csipesz segítségével mártjuk a ragasztóba majd a megfelelő saját pillára illesztjük felülről, hogy végig feküdjön az eredeti szempillán, így lesz igazán tartós. Egy szemre kb. 30-32 szál kerül. A 3D műszempilla felhelyezése után 24-48 órán át óvni kell a szempillákat a víztől és az erős UV fénytől. A ragasztónak kb. 48 órára van szüksége a tökéletes száradásig. Ha a ragasztót a megadott időn belül víz éri, a szempilla lepotyoghat. Amennyiben erős UV sugárzásnak van kitéve (tartós napozás, szolárium) az első 48 órában a ragasztó megkeményedik és elveszti rugalmasságát. Ha azonban a vendég minden óvintézkedést betart, szálas műszempillái akár 2 hónapig is fennmaradhatnak. A szálak több méretben és hosszban is kaphatóak, így a vendég adottságaihoz és igényeihez igazítható. Lehet szolid és természetes, de lehet feltűnő és látványos.
Ápolási tanácsok: * 48 órán belül ne érje víz a felrakott szempillákat * Ne szaunázzon 48 órán belül * Ne göndörítse a szempilláit * Ne festesse tartós szempillafestékkel szempilláit * Ne használjon vízálló szempillaspirált * Kerülje a sminklemosó használatát a szempillákon, olajos sminklemosóst egyáltalán ne használjon.
Vio kezelés
Vio kezelésLényege, hogy a nemesgázzal töltött készülék-fejen áthaladó áram hatására a bőrhöz érintve az üvegfej és a bőr között apró kisülések keletkeznek. A kisülések a levegő oxigén molekuláit kettéhasítja és végeredményként ózon keletkezik. Az ózon kis mértékben antiszeptikum, gomba-, baktérium- és vírusölő, ezzel együtt összehúzza a pórusokat és csökkenti a gyulladást. Megelőzhető vele a tisztítás utáni apró gennyhólyagocskák előbújása és az aknék szaporodása. A VIO kezelés hatására az erek kitágulnak, a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik, így bőrünket regenerálja.

 

Arc ultrahang
arc ultrahangAlkalmazásával a vízben és zsírban oldódó hatóanyagok is könnyen bejuttathatóak a bőrbe. A kozmetikai ultrahang használatával a bőr anyagcsere folyamatai is fokozódnak, a sejtek tápanyag és oxigén ellátása növekszik. Anyagcsere gyorsító hatásának köszönhetően segíti a gyulladt bőrök nyugtatását, az aknés bőr kezelését. A kötőszöveti rostokra kifejtett pozitív hatásának köszönhetően a bőr feszesebb, fiatalosan rugalmas lesz. Látványos már egy kezelés is, de kúraszerű alkalmazása javasolt.
Bejelentkezés: 06-70/597-8111