Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Mezoterápia

Budapesten és Székesfehérváron is elérhető!

Tű nélküli- és hagyományos mezoterápia - Dr Svajda Bernadett 
Szakszerű orvosi mezoterápiás kezelés az egész testen.

Tű nélküli mezoterápia,elektroporáció

A mezoterápia hagyományos jelentése a bőrbe adott mikroinjekciók sorozata, mellyel hatóanyag keverékeket juttatunk a kezelni kívánt területre. Hatékonysága a bejuttatás mechanizmusánál fogva kiváló, azonban sok páciens tart a tűvel való kezeléstől, „tű-fóbiája” van

 

 

 

 

 

 
Hogyan érhetünk el a hagyományos mezoterápiához hasonló eredményeket tűszúrások nélkül? 

A tű nélküli mezoterápia az elektoporézis elvén működik, vagyis a bőrön szabad szemmel nem látható csatornákat hoz létre, elősegítve a hatóanyag bejuttatását. 
Az eljárás előnye, hogy fájdalmatlan, tűszúrás-mentes és gyakorlatilag veszélytelen. Az egész testfelszín kezelhető ezzel az eljárással. 
Kezelési lehetőségek: 

  • Arcfiatalítás, ránckezelés, lifting 
  • Cellulit (narancsbőr) 
  • Körülírt zsírpárnák 
  • Striák, terhességi csíkok 

A kezelés során ugyanazon analitikai tisztaságú, steril koktélokat tudjuk alkalmazni, mint a hagyományos mezoterápia során. 

Mezoterápia

A mezoterápia lényege, hogy aktív, személyre szabott hatóanyag keveréket juttatunk a kezelni kívánt területre, apró tűszúrásokkal, elősegítve ezzel a hatóanyag biztos célba érését. A ma elérhető kezelőgépekkel biztonságosan lehet szabályozni a tű megfelelő mélységbe jutását, ill. a kellő mennyiségű hatóanyagok beadását. A hatóanyag keverék egyénre és a paciens adott problémájára szabott, azt a kezelőorvos a vizsgálatot követően állítja össze. 

Meso-System mezoterápiás kezelőgép

A kezelés gyors, viszonylag fájdalmatlan, az eredmény már 1-2 kezelés után látható, és 3-4 kezelés után már teljesen nyilvánvaló, a terápiás ülések sűrűsége heti 1-től havi 1-ig változik. Javasolt az első hónapban intenzíven, hetente, majd a következőben kéthetente, utána pedig havonta végezni a kezeléseket, az eredmény tartós fenntartása érdekében. Fenti séma általánosságban értendő, minden kezelés egyénre szabott. Arc- és testkezelés egyaránt végezhető. A kezelés után nem maradnak külsérelmi nyomok, a napi tevékenységből nem jelent kiesést. Ez alól kivételt képezhet a narancsbőr és helyi zsírpárnák kezelése, mivel itt hatol a legmélyebbre a tű, esetenként a kezelés után véraláfutások keletkezhetnek, a bőr megduzzadhat. 
Milyen problémák kezelésére javasolható a mezoterápia? 
A mezoterápia rendkívül sokféle problémát orvosolhat a megfelelően megválasztott hatóanyag koktélok által, olyan problémák kezelésében is igen hatékony, melyek terén eddig kevés siker mutatkozott. 

  1. A bőr öregedésének gátlása, apró ráncok, pigmentfoltok kezelése. 
  2. Narancsbőr, ill. lefogyhatatlan, makacs zsírpárnák eltüntetése.
  3. „Terhességi csíkok” (striák) kezelése. 
  4. Hajhullás kezelése 

További információ: www.mezoterapia.org - www.hajszal.hu

Árak:

Arckezelés mezoterápiával: 12000 Ft/alkalom 
Testkezelés mezoterápiával: 10-15000 Ft/alkalom kezelt terület nagyságától függően 
Hajkezelés: 7000 Ft/alkalom 

Kezelések összehasonlítása

 

Bejelentkezés kezelésre

Telefon: 06-70/597-8111 
E-mail: borgyogyasz@gmail.com