Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Szőrtelenítés

Budapesten és Székesfehérváron is elérhető!

Rendelőnkben két típusú szőrtelenítést végzünk: 
- Epilfree – tartós szőrtelenítés természetes anyagokkal 
- IPL-es, villanófényes szőrtelenítés

1.Epilfree–tartós szőrtelenítés

Epilfree – tartós szőrtelenítés természetes anyagokkal 

Az Epilfree tartós szőrtelenítő eljárást világszerte sikeresen alkalmazzák. 

Előnyei: 

  • minden bőr- és szőrtípuson, minden testtájékon hatékonyan alkalmazható. 

Alkalmas világos, ősz, vörös vagy sötét, női vagy férfi szőrzet eltávolítására. 
Sikeres kiegészítője, folytatása lehet más tartós szőrtelenítési eljárásoknak is. 
A világos szőr, a fényérzékenység és napbarnított bőr esetén is hatékony. 

  • biztonságos, nem károsítja a bőrt, nem okoz fájdalmat, sérülést. 
  • hatékony, már az első néhány kezelés után is látható a javulás. Hatékonysága hátterében kutatások és nagyszámú tapasztalat áll. 


Az Epilfree kezelés célja a nem kívánatos szőrszálak tartós eltávolítása. Hatására a szőr növekedése lelassul, ritkul, illetve fokozatosan megszűnik az egyedülálló hatóanyag-kombinációnak¬ és a professzionális kezelésnek köszönhetően. 

Az Epilfree hatóanyagai természetes eredetűek (pl. palástfű-, levendula-, eukaliptusz kivonat), ill. szintetikusak (bőrtápláló-, hidratáló-, hordozóanyagok, amelyek segítik a hatóanyag bejutását a szőrtüszőbe). 

A kívánt eredmény kezelés sorozat hatására érhető el, mivel minden tartós szőrtelenítési eljárás csak a növekedési (anagén) fázisban lévő szőrtüszőkre képes maximálisan hatni. 
Egy adott időszakban egyéntől és testterülettől függően a szőrtüszők 20% (láb, kar) - 70% (arc) van növekedési fázisban, ezért van szükség a kezelés megismétlésre átlagban 6-9 alkalommal, melyet egyéni adottságok, hormonális tényezők befolyásolnak. 

Hogyan történik az Epilfree kezelés? 


4 lépésből áll: 

  1. epilálás (gyantázás, esetleg csipeszelés) 
  2. aktiváló szérum felvitele 
  3. tonizáló szérum felvitele 
  4. fóliázás vagy fedőkrém használata

2. Villanófényes, IPL-es kezelés

Végleges - Tartós szőrtelenítés! 

IPL (Villanófény) és rádiófrekvencia egy készülékben – kombinált fényimpulzusosorvosi kezelőrendszer  

 

Rendelőnkben 4. generációs, csúcstechnológiájú, rádiófrekvenciával kombinált, továbbfejlesztett funkciókkal rendelkező fényimpulzus készüléket alkalmazunk. A készülék az innovatív szépségipar nélkülözhetetlen kelléke, orvosi- kozmetológiai célokra fejlesztették ki. 9 különféle zafír kristály szűrője a bőrpanaszok széles skálájának kezelésére alkalmas, a korábbi technikáknál még eredményesebb. A készülék progresszív vízhűtéses rendszere megóvja a bőrt a túlzott hőhatástól, a kezelés enyhe csípő-szúró érzéssel járhat, ezért a nagyobb hatás elérése érdekében sem kell ultrahangzselét használni. 
Hatékonyságot fokozó technikai újdonság a rádiófrekvenciával kombinált villanófényes módszeren alapuló 30 J-os rádiófrekvencia beépítése, mely elősegíti a szőrtelenítésnél a szőrben található mátrix sejtek kicsapódását. A kezelés ez által még hatékonyabb lesz és fokozott szelektivitás érhető el. A rádiófrekvencia bőrfeszesítésre, ránctalanításra önmagában vagy villanófénnyel kombinálva is használható, ezzel túlmutatva a hagyományos IPL (villanófényes) készülékek hatékonyságán. 

Végleges - Tartós szőrtelenítés:

3 féle szűrővel eredményesen kezelhető a szőke és a sötétebb szőrzet is, ill. egy világújdonságnak köszönhetően, a korábbi készülékekkel kevésbé eredményesen kezelhető kreol típusú bőrre is kiváló. A villanófény és rádiófrekvencia egymást erősítő energiája erőteljesebb hatású, mint bármely mono lézer illetve villanófény (IPL), a rádiófrekvencia a bőrt előkészíti, így a fényenergia nagyobb hatásfokkal tudja a célszervet elérni. A rádiófrekvencia nem nyelődik el a bőr festékanyagában, a melaninban, ezért barna bőrön a fényenergiát csökkentve is sikeresen tudunk szőrteleníteni. A rádiófrekvencia a szőrszálon kívül, annak gyökérhüvelyében is terjed, ezért kívülről melegítve a hajhagymát a szőke, vörös szőrzetet termelő hajhagymát is sikeresen roncsolja. 

A végleges - tartós szőrtelenítés menete: 

A kezelés előtt: 
Az optimális eredmény elérése céljából a kezelés előtt szőrteleníteni kell, ez történhet borotvával, gyantázással, gépi epilálással vagy ollóval is, borotválni és ollóval vágni csak nem gyantázható esetekben javasolt, mivel ez erősítheti a szőr növekedését. Lényeges, hogy amikor kezelésre érkezik, 1-2 mm hosszúságú legyen a szőr. A kezelés előtti néhány héten és a kezelés ideje alatt a szoláriumozás kerülendő. A megfelelő szőrhosszúság nagyon fontos, mivel ha szőrszál túl hosszú, akkor túl sok energiát nyel el, és könnyebben megéghet a szőr, nem jut elegendő energia a károsítandó hajhagymához. Ha a szőrszál túl rövid, nem alakul ki kontaktus a fény és a hajhagyma között. 

A kezelés menete: 


A kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ (5-10 perctől 1 óráig). A kezelések alatt a páciensnek védőszemüveget kell viselnie. A kezeléskor minimális, szúró-csípő jellegű érzés jelentkezik a fény villanásakor, mely a hűtött kezelőfej miatt alig érezhető. 

A kezelés ismétlése: 
A szőrzet életciklusának megfelelően minden testtájon más-más gyakorisággal és időközzel kell elvégezni a szőrtelenítést. Általában 6-10 kezelés javasolt. A kezelési szünetek betartása döntően befolyásolja az eredményt. 

A kezelés után: 
Kezelés után a kezelt területet szükség szerint hűthetjük, másnap hűsítő, nyugtató krémet használhat a páciens. Az utolsó kezelés után sem szabad napozni, szoláriumozni még egy hónapig. 

A benőtt szőr: 
Sokaknak jelent problémát a benőtt szőr, főként a szeméremtájék és az alsó végtag szőrzeténél. A gyulladásos, fájdalmas, majd később pigmentált tünetek megkeseríthetik a páciens életét. 
A megoldás a villanófényes-rádiófrekvenciás kombinált kezelés, mely során a szőrszál egyre gyengébbé válik, így eltávolítása nem okoz hámhiányt, gyulladást, pigmentációt. A benőtt szőrzet problémája örökre rendeződik. A maradvány pigmentáció gyorsabb eltűnését krémek felvitelével gyorsíthatjuk. 


És végül néhány érv, hogy miért érdemes bőrgyógyász-kozmetológus szakorvoshoz fordulni fenti panaszok kezelése céljából: 

  • szakmai garancia: a bőrgyógyász 6 év egyetemi és 5 év szakorvosi képzésben vesz részt, számtalan vizsgát tesz, hogy a szakképesítést megszerezze, és folyamatos továbbképzéseken vesz részt, hogy tudását gyarapítsa a legújabb eredményekkel 
  • a kezelés során esetlegesen jelentkező bármely mellékhatás kezelése szakszerűen lehetséges, orvosi háttérről lévén szó 
  • a kezelésekről egészségpénztári tagság esetén számlát tudunk kiállítani 


A végleges-tartós szőrtelenítés elnevezés arra utal, hogy a jelenleg létező technikák, gépi és kémiai módszerek csak a növekedési fázisban lévő szőrszálakra hatnak, a nyugalmiban lévőkre nem, tehát a szőrszálak 80-90%-ára vannak hatással. Mivel a szőrszálak különböző ciklusban növekednek, ezért van szükség kezelés sorozatra, mely átlagosan 6-10 alkalom, de ennél több is lehet egyéntől függően. Azonnali, teljes szőrtelenség a bőr károsítása, heg képződése nélkül nem érhető el jelenleg. A nyugalmi fázisból aktivizálódó szőrszálaknak egy idő múlva, mely egyénenként változó, néhány alkalmas kezelésismétlésre lehet szükség. 


További információ: www.szortelenites.net

IPL-kezelés árai:

Alkalmankénti kezelési díjak: 

Végleges - Tartós szőrtelenítés 

Végleges szőrtelenítés 
Homlok: 2500 Ft 
Szemöldökök között: 2000 Ft 
Bajusz: 2500 Ft 
Áll (szakáll): 3000 Ft 
Orca (mindkét oldal): 4000 Ft 
Pajesz (mindkét oldal): 3000 Ft 
Bajusz-áll-pajesz: 6000 Ft 
Teljes arc: 7500 Ft 
Nyak elöl: 3000 Ft 
Nyak hátul: 3000 Ft 
Teljes nyak: 5000 Ft 
Alkarok: 5000 Ft 
Felkarok: 5000 Ft 
Kézfejek és ujjak: 3000 Ft 
Alkarok, kézfejek és ujjak: 7500 Ft 
Teljes karok (alkarok, felkarok): 9000 Ft 
Lábszárak: 12500 Ft 
Combok: 11000 Ft 
Lábfejek és lábujjak: 4000 Ft 
Teljes lábak (combok, lábszárak): 21000 Ft 
Teljes lábak (combok, lábszárak, lábfejek és lábujjak): 25000 Ft 
Mellkas: 10000 Ft 
Has 8500 Ft 
Teljes front (mellkas, has): 17500 Ft 
Vállak: 6000 Ft 
Hát: 15000 Ft 
Hát és vállak: 19500 Ft 
Mellbimbók körül: 5000 Ft 
Mellek között egy csík: 3000 Ft 
Hascsík (köldök alatt 4 cm széles csík): 3000 Ft 
Hascsík (köldök alatt 10 cm széles csík): 4000 Ft 
Hónaljak: 6000 Ft 
Bikinivonal: 8000 Ft 
Bikinivonal és fazon: 9500 Ft 
Teljes intim terület: 12000 Ft 
Far: 8000 Ft 
Far részben (bikinivonal folytatása): 5000 Ft 

Még kedvezőbb árak csomagokban, ha több kezelés is érdekli, sokkal alacsonyabb árakat kínálunk! 
Érdeklődjön telefonon vagy rendelőnkben! 
70/597-8111

Bejelentkezés kezelésre:

Telefon: 06-70/597-8111 
E-mail: borgyogyasz@gmail.com